Bodrum'un pahalı lahmacununa Bursa'dan rakip çıktı. Sosyal medyada paylaşılan bir menüde yer alan yemeklerin fiyatları gündem oldu. Özellikle çorbanın 500 liralık fiyatını görenler gözlerine inanamazken, bölgedeki bir işletme sahibi ise yüksek fiyatlara sebep olarak yüksek maliyetleri gösterdi.IZGARA 3500 TL'YE KADAR ÇIKIYORDoğanın içinde güzel manzarada karların arasında ızgara eti yemek isteyenler için fiyatlar ise 3500 TL'ye kadar çıkıyor.Söz konusu menünün sosyal medyada gündem olmasının ardından restoran sahibi Ömer Faruk Kamburoğlu, Show Haber'e konuştu. Kamburoğlu, "Burada dağ koşullarında personel fiyatları çok yüksektir. Tüm giderler de yüksektir. Nakliye de yüksektir. Gerçekten fiyatlar pahalı ama maliyetlerimiz de çok yüksek. Bu rakamlar tamamen maliyetle ilgili bir durum." dedi.Fiyatlardan şikayetçi olanlar kendi önlemini kendileri aldı. Bazı tatilciler kendi yemeklerini yaptıklarını söyledi.