Gündem Bilim Teknoloji Spor Dünya Ekonomi Siyaset Sağlık Eğitim Kültür Sanat Magazin Yaşam Reklam Künye Gizlilik Sözleşmesi İletişim
Yazılım ve Tasarım: Bilgin Pro © 2024KRT TV Tüm Hakları Saklıdır

Galatasaray'ın artıları eksileri

En büyük artısı; takımını çok iyi tanıyan Okan Buruk.

Kimi nerede, nasıl kullanabileceğini ya da kullanamayacağını tecrübe ettiği koskoca başarılı iki sezonu geride bıraktı. Öyle veya böyle taraftar nezdinde de kredisi büyük. Ancak Konyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamalarla, yalnız bırakıldığını net bir şekilde yönetime iletti.

Konya gibi zor bir deplasmandan 3 puanla dönen bir hocanın mutluluğu değil, geç kalan transferlere bir kırgınlığıydı dile getirdiği.

Sn. Erdem Timur zamanında bir dediği iki edilmeyen Okan Hoca belli ki o günleri mumla arıyor.

Bir diğer önemli konu da Kerem Aktürkoğlu'na mecbur olduğunu hissettirmesiydi. Kanatlarda çok alternatifi yok Galatasaray'ın. Kerem bu satırlar yazılırken Moskova'da yaşamak istemediğini dile getirmiş yakınlarına... Doğrudur değildir bilemem; belki de fiyat artırma çabası.

Sarı Kırmızılıların 'günah keçisi' Kerem şunu da biliyor: En ufak hatada homurdanmalar yeniden başlayacak ve Kerem huzur arıyor. Zor karar...

Eksilere gelince...

Kanatlar işlemiyor eskisi gibi. Icardi gibi müthiş bir futbol aklı yeterince beslenemiyor.

Abdülkerim bence boks, fitness falan yapmasın ya da abartmasın. Kaslandıkça bir stoperin en önemli özelliği olan çabukluğunu kaybediyor. Çok sarı kart görür.

Nellson henüz hazır değil.

18 milyon euroluk yeni transfer Gabriel SARA için beklemeliyiz. Daha çok erken.

Barış, mükemmel fizik gücünü oyun aklıyla birleştirmeli.