Gündem Bilim Teknoloji Spor Dünya Ekonomi Siyaset Sağlık Eğitim Kültür Sanat Magazin Yaşam Reklam Künye Gizlilik Sözleşmesi İletişim
Yazılım ve Tasarım: Bilgin Pro © 2024KRT TV Tüm Hakları Saklıdır

Trabzonspor'da kabus! 9 oyuncu sakat

Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor'da, 9 oyuncu sakatlıklarla boğuşuyor. Karadeniz ekibinde Ozan Tufan'ın ardından son olarak Stefano Denswil'de sakatlık yaşadı. Teknik Direktör Şenol Güneş, sıkıntılı süreci atlatmanın formülleri üzerinde duruyor.

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında sahasında Konyaspor'u ağırlayan Trabzonspor, rakibini 3-2 mağlup ederek haftalar sonra galibiyetle tanışmıştı. Bordo-mavili takımda üst üste yaşanan sakatlıklar ise moralleri bozdu. Trabzon ekibinde Enis Destan, Savic, Batagov, Umut Bozok, Cihan Çanak, Serkan Asan, Hüseyin Türkmen ve Ozan Tufan'ın ardından son olarak Denswil de sakatlık yaşadı.

TRABZONSPOR'DAN DENSWIL'İN SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

"Futbol A Takımımızın antrenmanı sırasında ağrı hisseden oyuncumuz Stefano Denswil’in yapılan muayene ve MR görüntülemesi sonucunda sol üst ön adalesinde (Quadriceps) kas yaralanması tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır” dendi.

SAKATLIKLAR ŞENOL GÜNEŞ'İ ZOR DURUMDA BIRAKTI

Trabzonspor'da yaşanan sakatlıklar, Teknik Direktör Şenol Güneş'i zorluyor. Kritik maçlar öncesi bu sakatlıklar, kadro derinliğini daraltırken, Güneş'in taktik planlarını yeniden gözden geçirmesine yol açıyor.

İlginizi Çekebilir
SONRAKİ HABER