Gündem Bilim Teknoloji Spor Dünya Ekonomi Siyaset Sağlık Eğitim Kültür Sanat Magazin Yaşam Reklam Künye Gizlilik Sözleşmesi İletişim
Yazılım ve Tasarım: Bilgin Pro © 2024KRT TV Tüm Hakları Saklıdır

Okay Yokuşlu, Trabzonspor'da: Bonservisi ve geliş saati belli oldu

Trabzonspor, West Bromwich Albion ile Okay Yokuşlu'nun transferi konusunda anlaşmaya vardı. Milli oyuncunun bordo-mavililerle 3 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Trabzonspor, Okay Yokuşlu için geri sayıma geçti. Bordo mavililer 2018'de takımdan ayrılan eski futbolcusu Okay Yokuşlu'yu yeniden kadroya katmak için West Bromwich Albion'la her konuda anlaşma sağladı.

Yaklaşık 1 aydır süren görüşmelerde sona gelindiği ve Okay Yokuşlu'nun Trabzonspor'la 3 yıllık sözleşme imzalayacağı ifade edildi. Okay Yokuşlu'nun bugün Türkiye'ye gelmesi ve sağlık kontrollerinin ardından Trabzonspor'un kampına katılması bekleniyor.

Bonservis bedeli

Trabzonspor, Okay Yokuşlu için West Bromwich Albion'a 1.6 milyon euro'luk ödeme yapacak.

Geliş saati belli oldu

Bordo-mavililerin anlaşmaya vardığı milli futbolcu 19.15'te İstanbul'a gelecek. Okay daha sonra ise 00.30 sularında Trabzon'da olacak.

Okay Yokuşlu'nun karnesi

West Bromwich Albion formasıyla geçtiğimiz sezon Okay Yokuşlu 48 maçta süre aldı. Deneyimli oyuncu, bu maçlarda 1 gol ve 1 asist kaydetti. Okay Yokuşlu, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda 3 maçta forma giydi.

9. transfer

Trabzonspor, Okay Yokuşlu'yla birlikte bu sezonki 9. transferini yapacak.Bordo-mavililer daha önce Pedro Malheiro, Cihan Çanak, Ozan Tufan, Denis Draguş, John Lundstram, Borna Barisic, Stefan Savic ve Anthony Nwakaeme'yi kadrosuna katmıştı.

İlginizi Çekebilir
SONRAKİ HABER