Gündem Bilim Teknoloji Spor Dünya Ekonomi Siyaset Sağlık Eğitim Kültür Sanat Magazin Yaşam Reklam Künye Gizlilik Sözleşmesi İletişim
Yazılım ve Tasarım: Bilgin Pro © 2024KRT TV Tüm Hakları Saklıdır

İspanya'dan olay ayrılık iddiası! Arda Güler, Ancelotti ile görüştü

Arda Güler'in Real Madrid serüveninde şu sıralar işler iyi gitmiyor. Milli futbolcunun bu kadar yıldız oyuncunun sakat olmasına rağmen Atletico Madrid derbisinde 1 dakika bile şans bulamaması ayrılık iddialarını beraberinde getirdi.

Real Madrid La Liga'da geçen hafta oynanan Atletico Madrid derbisinde 1-1'lik skorla sahadan 1 puanla ayrılmıştı. Geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru kendisine ilk 11'de yer bulan Arda, yeteneklerini sergileyerek Carlo Ancelotti'nin güvenini kazanmıştı. EURO 2024'te performansıyla göz dolduran yıldız oyuncunun, Kroos'un emekli olmasının da etkisiyle bu sezon ideal ilk 11'de yer alacağı tahmin ediliyordu. Ancak beklenen olmadı.

'ANCELOTTI İLE GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRDİ'

Exclusivo'da yer alan habere göre; Arda Güler, Madrid derbisinde süre alamamasının ardından Carlo Ancelotti ile bir görüşme gerçekleştirdi. Milli futbolcu İtalyan hocaya, onun tarafından takdir edilmediğini hissettiğini ve yakın gelecekte süre bulamaması durumunda bir çıkış yolu arayacağını açıkça ifade etti.

'KIŞ TRANSFER DÖNEMİNDE ÇIKIŞ YOLU ARAYABİLİR'

Arda, şimdi tüm şüphelerini gidermek ve özellikle de Real Madrid'de oynayıp oynayamayacağını öğrenmek için İtalyan hocaya doğrudan başvurdu. Eğer olmazsa, kendisine fırsat verecek bir takımda süre bulabilmek için kış transfer döneminde bir çıkış yolu aramak zorunda kalacak.

Türkiye savunma sanayi sistemlerinin yüzde 80’ini kendi imkanları ile karşılayan bir ülke. Bu heyecana ortak olmak Türk milletinin hakkıdır. Bu hafta inşallah Adana’da bu heyecanı yaşayacağız. Türkiye’nin astronotları olacak. (Milliyet)

İlginizi Çekebilir
SONRAKİ HABER