Gündem Bilim Teknoloji Spor Dünya Ekonomi Siyaset Sağlık Eğitim Kültür Sanat Magazin Yaşam Reklam Künye Gizlilik Sözleşmesi İletişim
Yazılım ve Tasarım: Bilgin Pro © 2024KRT TV Tüm Hakları Saklıdır

Ferdi Kadıoğlu'nun transferi an meselesi: İşte teklif edilen bonservis bedeli

Fenerbahçe'deki geleceği merak edilen Ferdi Kadıoğlu'nun transferi için sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milli yıldızın İngiltere Premier Lig ekiplerinden Brighton & Hove Albion ile anlaştı. Transfer de sarı-lacivertli ekibin kararı bekleniyor.

Lille karşılaşmasında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen ve sarı-lacivertli ekipteki geleceği merak edilen Ferdi Kadıoğlu'nun transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor.

İtalyan gazeteci duyurdu

Dünyaca ünlü gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre Ferdi Kadıoğlu, Brighton'ın şartlarını kabul etmiş durumda.

İngiliz ekibiyle Fenerbahçe arasında ise transfer görüşmeleri devam ediyor.

Kararını iletti

Sports Digitale'in haberine göre ise Ferdi Kadıoğlu kariyerine Premier Lig'de devam etmek istiyor. Oyuncunun temsilcisi Fenerbahçe'ye aldıkları kararı iletti.

35 milyon euro

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Brighton, Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçe'ye bonuslarla birlikte yaklaşık 35 milyon euro teklif etti.

Sol bek için çalışmalar başladı

Ferdi Kadıoğlu'nun kararı sonrası Fenerbahçe'de sol bek transferi için çalışmalar başladı.

Lille maçinda kadro da yoktu

Teknik Direktör Mourinho’nun Lille sınavı öncesi kurguladığı plan iki defa çöktü. Öncelikle Fransız ekibi Lille ile oynanan rövanş maçında Fred’in yokluğu çok hissedildi. İlk maçta bu boşluğu dolduramayan Mourinho ikinci maçta buraya Ferdi’yi çekmeyi düşündü. Ancak futbolcunun son andaki sakatlığı sonrası hesaplar bir anda çöpe gitti. Orta sahayı diri ve güçlü tutmak için yapılan bu plan da hayata geçmeyince orta sahada ciddi bir sıkıntı yaşandı. Maçın büyük bölümünde bu bölge açık verdi. Ciddi mücadele edilse de rakip karşısında sıkıntılar yaşandı.

İlginizi Çekebilir
SONRAKİ HABER