Gündem Bilim Teknoloji Spor Dünya Ekonomi Siyaset Sağlık Eğitim Kültür Sanat Magazin Yaşam Reklam Künye Gizlilik Sözleşmesi İletişim
Yazılım ve Tasarım: Bilgin Pro © 2024KRT TV Tüm Hakları Saklıdır

Ferdi Kadıoğlu'na İngiltere'den rekor teklif

İngiliz ekibi Brighton & Hove Albion FC, Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Ferdi Kadıoğlu için 35 milyon euro teklif teklifte bulundu. Teklif kabul edilirse Kadıoğlu, Süper Lig'de en fazla bonservis ücreti verilmiş futbolcu olacak.

Premier Lig ekiplerinden Brighton & Hove Albion FC, Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Ferdi Kadıoğlu için resmi teklifte bulundu.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Brighton, Brighton, Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçe'ye bonuslarla birlikte yaklaşık 35 milyon euro teklif etti.

Ferdi Kadıoğlu'na Premier Lig'den Brighton dışında iki takım daha teklif yaptı. Oyuncu tarafının elinde toplam üç teklif bulunuyor.

Teklif kabul edilmesi durumunda Fenerbahçe, bir futbolcunun satışından en fazla geliri elde etmiş olacak.

Süper Lig tarihinde bir futbolcu satışından en fazla geliri Galatasaray elde etmişti. Sarı-kırmızılılar, Sacha Boey transferinde 30 milyon euro bonservis bedeli kazanmıştı. Ayrıca 5 milyon euroluk bonus olduğu açıklanmıştı.

Brighton'ın teklifine göre Ferdi Kadıoğlu, Süper Lig'de en fazla bonservis ücretiyle ayrılan futbolcu olabilir.

Piyasa değeri

Güncel piyasa değeri 30 milyon euro olarak gösterilen Ferdi Kadıoğlu'nun Fenerbahçe ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.

Ferdi Kadıoğlu'nun performansı

Fenerbahçe'ye 2018 yılında imza atan 24 yaşındaki futbolcu, sarı-lacivertli forma altında çıktığı 199 maçta 17 gol attı ve 22 asist yaptı.

İlginizi Çekebilir
SONRAKİ HABER