Gündem Bilim Teknoloji Spor Dünya Ekonomi Siyaset Sağlık Eğitim Kültür Sanat Magazin Yaşam Reklam Künye Gizlilik Sözleşmesi İletişim
Yazılım ve Tasarım: Bilgin Pro © 2024KRT TV Tüm Hakları Saklıdır

Fenerbahçe'de imza haftası: 3 transfer imzaya geliyor

Teknik direktör Jose Mourinho önderliğinde sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe'de transferler bu hafta açıklanacak. İlk etapta 3 futbolcu ile imza atılacak.

Fenerbahçe, önümüzdeki sezonun kadrosunu yavaş yavaş şekillendiriyor. 3 oyuncuyla da anlaşan sarı-lacivertliler, bu hafta içi resmi açıklamayı yapacak.

Cenk Tosun resmen açıklandı

Beşiktaş ile sözleşmesi biten 33 yaşındaki Cenk Tosun'la anlaşan sarı-lacivertliler yıldız ismi sağlık kontrolünden geçirecek.

Oğuz Aydın imzaya geliyor

Alanyaspor'da oynadığı futbolla dikkatleri üstüne çeken Oğuz Aydın da anlaşma sağlanan bir diğer isim Oğuz Aydın'ın sağlık kontrollerinin ardından sarı-lacivertli ekiple sözleşme imzalaması bekleniyor. 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, geçen sezon Corendon Alanyaspor formasıyla çıktığı 38 maçta 13 gol, 8 asist kaydetti.

Kulubü ile ufak pürüzler halloldu

Sarı-lacivertliler, Allan Saint Maximin transferinde de mutlu sona ulaştı. Al-Ahli SFC ile el sıkışan sarı-lacivertliler, yıldız futbolcuyu 1 yıllığına kiralayacak.

İlginizi Çekebilir
SONRAKİ HABER