Gündem Bilim Teknoloji Spor Dünya Ekonomi Siyaset Sağlık Eğitim Kültür Sanat Magazin Yaşam Reklam Künye Gizlilik Sözleşmesi İletişim
Yazılım ve Tasarım: Bilgin Pro © 2024KRT TV Tüm Hakları Saklıdır

Fenerbahçe son dakikada yıkıldı

Süper Lig'in 2. haftasında Fenerbahçe, Göztepe deplasmanında oldukça zorlu bir mücadele verdi ve 90+5. dakikada yediği golle sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

Maçın ilk yarısı gergin anlara sahne oldu. Göztepe, 30. dakikada Romulo'nun attığı golle öne geçti. Ancak VAR incelemesi sonrası hakem Kadir Sağlam, gol öncesi faul olduğu gerekçesiyle bu golü iptal etti.

Fenerbahçe, ilk yarının uzatma dakikalarında Dzeko'nun penaltı golüyle öne geçti. Osayi Samuel'in ceza sahasında yerde kaldığı pozisyonda hakem penaltı kararı verdi ve Dzeko, bu şansı gole çevirdi.

İlk yarının sonunda, yeni transfer En-Nesyri'nin şık kafa golüyle Fenerbahçe farkı ikiye çıkardı. 2-0'lık üstünlükle soyunma odasına giden Fenerbahçe, devre arasında yaşanan saha olayları nedeniyle kısa bir süre sıkıntı yaşadı ve hakem maçı duraklattı.

İkinci yarıda Göztepe, farkı kapatmak için baskıyı artırdı. 68. dakikada Koray Günter'in kafa golüyle farkı bire indiren Göztepe, umutlarını diri tuttu. Maçın son anlarında ise Romulo sahneye çıktı. İlk yarıda iptal edilen golünün ardından bu kez 90+5. dakikada ceza sahasında bulduğu topu filelere göndererek durumu 2-2'ye getirdi ve maç bu skorla sona erdi.

Bu son dakika golüyle Fenerbahçe, deplasmandan bir puanla dönerken, Göztepe mücadeleyi bırakmayarak sahadan puanla ayrılmayı başardı.

GÖZTEPE: Arda Özçimen - Nielsen (Dk. 90 Taha Altıkardeş), Koray Günter, Heliton, Miroshi, Djalma Silva (Dk. 56 Bokele), Doğan Erdoğan (Dk. 65 Ahmed Ildız), Dennis, Solet (Dk. 65 Tijanic), Kubilay Kanatsızkuş (Dk. 56 Juan), Romulo

FENERBAHÇE: Livakovic – Osayi-Samuel (Dk. 74 Mert Müldür), Becao, Çağlar Söyüncü, Oosterwolde, İsmail Yüksek, Szymanski, Tadic (Dk. 87 Krunic), Saint-Maximin (Dk. 74 Ferdi Kadıoğlu), En Nesyri (Dk. 87 Cenk Tosun), Dzeko

SARI KARTLAR: Nielsen, Bokele, Koray Günter (Göztepe), Saint-Maximin, Dzeko (Fenerbahçe)

GOLLER: Dk. 45+3 (P) Dzeko, Dk. 45+6 En Nesyri (Fenerbahçe), Dk. 68 Koray Günter, 90+5 Romulo (Göztepe)

İlginizi Çekebilir
SONRAKİ HABER