Gündem Bilim Teknoloji Spor Dünya Ekonomi Siyaset Sağlık Eğitim Kültür Sanat Magazin Yaşam Reklam Künye Gizlilik Sözleşmesi İletişim
Yazılım ve Tasarım: Bilgin Pro © 2024KRT TV Tüm Hakları Saklıdır

Allan Saint-Maximin resmen Fenerbahçe'de! İşte maliyeti

Fenerbahçe, 27 yaşındaki Fransız kanat oyuncusu Allan Saint-Maximin'i kiralık olarak renklerine bağladığını açıkladı. Transfer için 8 milyon euro kiralama bedeli ödenirken, oyuncunun maaşı Al-Ahli kulübü tarafından karşılanacak.

Fenerbahçe Spor Kulübü, Suudi Arabistan'ın Al-Ahli kulübünden 27 yaşındaki Fransız futbolcu Allan Saint-Maximin'i kiralık olarak kadrosuna kattığını açıkladı.

Sarı-lacivertli ekipten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Fransız kanat oyuncusu Allan Saint-Maximin’in 1 yıllığına kiralık transferi için kendisi ve kulübü Al-Ahli ile anlaşmaya vardı. 27 yaşındaki futbolcu, 2024-25 sezonunda Fenerbahçemizin formasını giyecek. Allan Saint-Maximin’e ‘Ailemize hoş geldin’ diyor, Fenerbahçemiz ile nice şampiyonluklar diliyoruz" denildi.

Öte yandan Fenerbahçe, Allan Saint-Maximin transferinin maliyetini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Buna göre Fenerbahçe, Maximin transferi için Al-Ahli kulübüne 8 milyon euro kiralama ücreti ödeyecek.

Oyuncunun maaşı ise Al-Ahli kulübü tarafından ödenecek.

Saint-Maximin'in performansı

Allan Saint-Maximin, Al Ahli formasıyla geçen sezon 31 maça çıktı. Fransız futbolcu bu karşılaşmalarda 4 gol ve 10 asistlik performans gösterdi.

İlginizi Çekebilir
SONRAKİ HABER