Gündem Bilim Teknoloji Spor Dünya Ekonomi Siyaset Sağlık Eğitim Kültür Sanat Magazin Yaşam Reklam Künye Gizlilik Sözleşmesi İletişim
Yazılım ve Tasarım: Bilgin Pro © 2024KRT TV Tüm Hakları Saklıdır

Fatih Altaylı'dan CHP Genel Başkanı Özel'e eleştiri yağmuru: Özel'deki negatif değişimi anlamakta zorluk çekiyorum

Son dönemde çeşitli kesimlerden ve parti içinden eleştiri oklarına hedef olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e gazeteci Fatih Altaylı hem X hesabından hem de YouTube'daki yorum programı üzerinden yüklendi. Bugün X hesabından Özel'i de etiketleyerek, "Getirilmek istenen saçma sapan ve zeka özürlü vergilerle ilgili CHP’nin ne dediğini duyan var mı?" paylaşımı yapan Altaylı, dün de YouTube'da, "Özgür Özel'deki negatif değişimi anlamakta zorluk çekiyorum" demişti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile ilgili eleştirilere bir yenisi daha eklendi. Gazeteci Fatih Altaylı, bugün X hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak, "Getirilmek istenen saçma sapan ve zeka özürlü vergilerle ilgili CHP’nin ne dediğini duyan var mı?" diye sordu.

X'teki paylaşımı çok sayıda yorum ve tekrar paylaşım alan Altaylı, dün de YouTube'daki yorum programında "Kaybediyorsam ben kaybediyorum" sözleri üzerinden Özel'e yönelik sert eleştirilerde bulunmuştu.

"KAYBEDERSEN TÜRKİYE'YE KAYBETTİRİYORSUN"

Fatih Altaylı YouTube'daki yorum programında şu ifadeleri kullanmıştı:

Acaba CHP Genel Başkanlığı koltuğuna otururken izanınızı, siyasi aklınızı bir kenara bırakıp öyle mi oturuyorsunuz? Yani CHP Genel Başkanlık makamının kapısında 'Aklınızı vestiyere bırakıp öyle oturun' diye bir yazı mı var diye düşünmüyor değilim.

"Kaybediyorsam zaten ben kaybediyorum, kime ne" lafı, görünce benim de gözlerime inanmakta güçlük çektiğim bir cümle oldu. Okudum, bunu demiş olamaz... Orası senin makamın değil, orada sen bir seçmen kitlesini temsilen oturuyorsun... Kaybedersen sen kaybetmiyorsun, kaybedersen Türkiye'ye kaybettiriyorsun. Türkiye'nin yüzde 50'sine kaybettiriyorsun. O yüzden bu cümleyi birisi nasıl sarf eder diye düşündüm. Çünkü aklı başında birinin ayık kafayla söyleyeceği bir cümle değil bu.

Türkçede, 'Zırva tevil götürmez diye bir laf vardır'... Bu denli zırvaladıktan sonra ne mesaj verirsen var bu seni kurtarmaz... Sen kaybedersen sen kaybetmiyorsun, hepimize kaybettiriyorsun.

"ÖZEL'DEKİ NEGATİF DEĞİŞİMİ ANLAMAKTA ZORLUK ÇEKİYORUM"

Özgür Özel'deki negatif değişimi anlamakta zorluk çekiyorum. Yanında danışmanı mı yok, kimse bir şey söylemiyor mu buna. Özgür Bey bir düşünün ya... Çok basit bir muhasebe bu. Bakkal defteri tutacak kadar bir muhasebe yapabiliyorsan, bu sözlerin de muhasebesini yapabilirsin... Bu tavır eleştirilmez ve aynen böyle devam ederse, ileride olabilecek felaketleri düşünmek bile istemiyorum.

İlginizi Çekebilir
SONRAKİ HABER