Gündem Bilim Teknoloji Spor Dünya Ekonomi Siyaset Sağlık Eğitim Kültür Sanat Magazin Yaşam Reklam Künye Gizlilik Sözleşmesi İletişim
Yazılım ve Tasarım: Bilgin Pro © 2024KRT TV Tüm Hakları Saklıdır

Reha Muhtar entübe edilmişti! Son sağlık durumunu Uğur Dündar açıkladı

Ünlü spiker Reha Muhtar, evinde geçirdiği talihsiz bir kaza sonucu yaralandı. Yalısındaki merdivenlerden düşen Muhtar, hemen hastaneye kaldırıldı. Entübe edilen Muhtar'ın şu anda yoğun bakımda tedavi altında olduğu bildirildi. Tedavisi yoğun bakımda devam eden Muhtar'ın eski eşi oyuncu Deniz Uğur, oğlu Poyraz’ın bu süreçte kendisine gösterilmediğini söyledi. Gazeteci Uğur Dündar sosyal medya hesabından yoğun bakımda tedavisi süren Muhtar'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.

Evindeki merdivenlerden düşerek yaralanan gazeteci Reha Muhtar, hastanede tedavi altına alındı. Alınan bilgiye göre Muhtar, gece 01.00 sıralarında Sarıyer'de evinin içindeki merdivenlerden düşerek yaralandı.

Evindeki merdivenlerden düşerek yaralanan gazeteci Reha Muhtar, hastanede tedavi altına alındı. Alınan bilgiye göre Muhtar, gece 01.00 sıralarında Sarıyer'de evinin içindeki merdivenlerden düşerek yaralandı.

CNN Türk'ün haberine göre oğlunun durumu haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan müdahalenin ardından Muhtar, hastaneye kaldırıldı. Muhtar'ın, tedavi altına alındığı Acıbadem Maslak Hastanesi'nde entübe edildiği öğrenildi.

Muhtar'ın eski Deniz Uğur, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda gündeme geldi. Oyuncu Deniz Uğur, çocuğuna ulaşamadığını öne sürdü.

Reha Muhtar, şarkıcı Nilüfer ile Ayşe Nazlı Yumlu'yu evlat edinmişti. Uğur açıklamalarına "Adam evde düşmüş beyin kanaması geçiriyor, bu açıklanıyor fazla da bir şey bilmiyorum. Çocuğumu arıyorum sabahtan beri, Ayşe Nazlı almış götürmüş. Nilüfer ve Nazlı, çocuğumu bana göstermiyor şu durumda" diye devam etti.

Deniz Uğur’un sözlerinin ardından Reha Muhtar’ın avukatı Mustafa Demiral bir açıklama yayınladı: “Poyraz bazen hastanede babasının yanında bazen de evine gidip gelmektedir.

Poyraz daha önceleri annesinin yanında kalmak istemediğini defaatle resmi makamlar önünde beyan etmiştir. Bu süreçte dahi annesine gitmek istemediğini beyan etmektedir.” Mahkeme daha önce kızları Mina’nın velayetini Deniz Uğur’a, oğulları Poyraz’ı ise Reha Muhtar’a vermişti.

Nilüfer, Deniz Uğur’un iddialarını kabul etmeyerek “Ayşe Nazlı’nın tek yaptığı kardeşine destek olmak. Amacı ne kaçırmak ne de başka bir şey olabilir. Tek dileğimiz Reha Muhtar’ın bir an önce iyileşmesi” dedi.

'Poyraz annesine gitmek istemiyor'

Muhtar'ın avukatı da, "Poyraz annesine gitmek istemiyor. Bazen hastanede babasının yanında, bazen de evine gidiyor" açıklaması yaptı.

'Saygılı biçimde yaşama dönmesi mi beklense?'

Yaşananlar sosyal medyada da gündem oldu. Gülben Ergen de Deniz Uğur ve avukatına tepki gösterenlerden biriydi.

Ergen bir paylaşımda bulunarak şunları söyledi:"Reha Muhtar rahat nefes alıp veremezken, yoğun bakımda entübe edilmişken, ağızdan soluk borusuna bir tüp yerleştirilmiş haldeyken ailevi hassas süreçlerle ilgili daha sessiz ve saygılı biçimde yaşama dönmesi mi beklense?"

Gazeteci Uğur Dündar sosyal medya hesabından yoğun bakımda tedavisi süren Muhtar'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı. Muhtar'ın beyin tomografisi çekilip ayrıntılı tetkikler yapılacağını ifade eden Dündar, Deniz Uğur'un alıkonulduğunu iddia ettiği Poyraz'ın kardeşi Ayşe Nazlı ile nöbetleşe hastaneye gittiğini söyledi.

'Yaşlarının çok ötesinde bir olgunluktalar'

Uğur Dündar, "X" hesabından yaptığı açıklamada; "Ben, Mehmet Ali Birand ve Ali Kırca'nın bir zamanlar kıyasıya rekabet halinde olduğumuz -ama birbirimizi hiç kırmadığımız- sevgili Reha Muhtar'ın uğradığı kaza sonrası sağlık durumunu takip ediyorum. Oğlu Poyraz ile kızı Ayşe Nazlı nöbetleşe hastaneye geliyorlar. Poyraz ve Ayşe Nazlı yaşlarının çok ötesinde bir olgunlukla sorularıma cevap veriyorlar. Bugün Reha'nın beyin tomografisi çekilip ayrıntılı tetkikler yapılacak. İnşallah iyileşecek ve çocukları sevgili babalarına kavuşacak." ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir
SONRAKİ HABER