Gündem Bilim Teknoloji Spor Dünya Ekonomi Siyaset Sağlık Eğitim Kültür Sanat Magazin Yaşam Reklam Künye Gizlilik Sözleşmesi İletişim
Yazılım ve Tasarım: Bilgin Pro © 2024KRT TV Tüm Hakları Saklıdır

Yusuf Dikeç ve Elon Musk arasında İstanbul diyalogu

Paris Olimpiyat Oyunları'nda atıcılık tarzıyla tüm dünyada gündeme oturan ve gümüş madalya kazanan Yusuf Dikeç, sosyal medya hesabından Elon Musk'u etiketleyerek "Sizce geleceğin robotları elleri ceplerinde olimpiyatlarda madalya kazanabilecekler mi?" diye sordu. Musk ise Dikeç'e, "Robotlar her zaman hedefi tam ortasına vuracak" diyerek yanıt verdi.

Olimpiyat Oyunları'nda 10 metre havalı tabanca karışık takım mücadelesinde Şevval İlayda Tarhan ile birlikte gümüş madalya kazanan Yusuf Dikeç, sosyal medya hesabından X CEO'su Elon Musk'ı etiketleyerek paylaşım yaptı.

3 Ağustos'ta hesabını açtıktan iki gün sonra Musk'ı İstanbul'a davet eden Dikeç, şunları yazdı:

"Merhaba Elon, sizce geleceğin robotları elleri ceplerinde olimpiyatlarda madalya kazanabilecekler mi? Bunu kıtaları birleştiren kültür başkenti İstanbul'da tartışmaya ne dersiniz?"

Musk ise Dikeç'e yanıt vererek, "Robotlar her zaman hedefi tam ortasına vuracak. İstanbul'u ziyaret etmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Dünyanın en büyük şehirlerinden biri" ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir
SONRAKİ HABER