Gündem Bilim Teknoloji Spor Dünya Ekonomi Siyaset Sağlık Eğitim Kültür Sanat Magazin Yaşam Reklam Künye Gizlilik Sözleşmesi İletişim
Yazılım ve Tasarım: Bilgin Pro © 2024KRT TV Tüm Hakları Saklıdır

Yarbaşı Belediye Başkanı Aksoy'dan Atatürk resminin kaldırıldığı iddialarıyla ilgili açıklama

Osmaniye’nin Düziçi ilçesine Yarbaşı Belediyesi’nin giriş katında Atatürk’ün resminin kaldırılarak yerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resminin konulduğu iddiaları tartışma yarattı. Yarbaşı Belediye Başkanı Ökkeş Aksoy, iddialarla ilgili "Belediyemizde Atatürk'ün resimleri her zamanki yerinde duruyor. Ancak biz sadece küçük bir değişiklik yaparak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın resmini de belediye binamızın girişine astık” açıklamasını yaptı.

Osmaniye’nin Düziçi ilçesi eski Yarbaşı Belediye Başkanı Mustafa Kaynar, sosyal medya hesabında belediyenin giriş katında bulunan Atatürk'ün resminin kaldırılarak yerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resminin konulduğuna ilişkin alanın önceki ve sonraki hallerini gösteren fotoğraflar paylaştı. Kaynar’ın bu paylaşımı tartışma yarattı.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Yarbaşı Belediye Başkanı Ökkeş Aksoy, “Belediyemizde Atatürk'ün resimleri her zamanki yerinde duruyor. Ancak biz sadece küçük bir değişiklik yaparak T.C. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın resmini de belediye binamızın girişine astık. Bu tür iddialar, belediyemizi ve çalışmalarımızı karalamaya yönelik ve gündemde kalma çabalarıdır. Biz, hem Atatürk'e hem de devletimizin tüm değerlerine saygılıyız" dedi.

İlginizi Çekebilir
SONRAKİ HABER