Gündem Bilim Teknoloji Spor Dünya Ekonomi Siyaset Sağlık Eğitim Kültür Sanat Magazin Yaşam Reklam Künye Gizlilik Sözleşmesi İletişim
Yazılım ve Tasarım: Bilgin Pro © 2024KRT TV Tüm Hakları Saklıdır

Sulama kanalına düşen çocuğu kurtardı, kendisi kayboldu! Çocuğu kurtarma anı kamerada

This browser does not support the video element.

Eskişehir'de sulama kanalına düşen Suriye uyruklu çocuğu kurtaran İrfan S., ardından suda kayboldu. Küçük çocuk hastaneye kaldırılırken, İrfan S.’nin bulunması için sulama kanalında dalgıçlarla arama çalışması başlatıldı.

Tepebaşı ilçesine bağlı Yeşiltepe Mahallesi’nde Suriye uyruklu bir çocuk sulama kanalının kıyısında dolaşırken, suya düştü. Bunu gören İrfan S., suya atlayıp çevredekilerin de yardımıyla çocuğu kurtardı. Çocuk sudan çıkarılırken bu sırada İrfan S., gözden kayboldu. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Cansız bedeni bulundu

İrfan S. (56) için sulama kanalı boyunca arama çalışması yapıldı. Dalgıçlar, İrfan S.’nin cansız bedenini kaybolduğu noktadan yaklaşık 500 metre uzaklıkta buldu.

Sudan çıkarılan İrfan S.’nin cesedi savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. İrfan S.’nin çocuğu kurtardığı anlar ise çevredekiler tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Eskişehir Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar da sulama kanalındaki arama çalışmalarını olay yerinden takip etti. Hastanede tedavi altına alınan çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Soruşturma sürüyor.

İlginizi Çekebilir
SONRAKİ HABER