Gündem Bilim Teknoloji Spor Dünya Ekonomi Siyaset Sağlık Eğitim Kültür Sanat Magazin Yaşam Reklam Künye Gizlilik Sözleşmesi İletişim
Yazılım ve Tasarım: Bilgin Pro © 2024KRT TV Tüm Hakları Saklıdır

İstanbul'u sağanak vurdu: Yollar göle döndü, sürücüler trafikte ilerleyemedi

İstanbul’da aniden bastıran sağanak yağmur sonrası yollar göle döndü. Trafikte ilerleyen sürücüler ve vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Fatih Eminönü’nde aniden bastıran sağanak yağış nedeniyle yollar göle döndü. Ragıp Gümüşpala Caddesinde trafik ışıklarındaki kavşak yağmur sularıyla doldu.

Yolda biriken yağmur suları ve yoldan geçen sürücülerin hızlarını azaltmaması nedeniyle bazı vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Yolun karşısına geçmek için trafik ışıklarından bekleyen bir kadın, araçların sıçrattığı yağmur suyundan etkilenmemek için şemsiyesini kullandı.

Oluşan yoğunluk nedeniyle sürücüler trafikte ilerlemekte zorlandı.

Silivri'de ise sağanak yağış lodosla birlikte etkisini göstermeye devam ediyor.

Tekirdağ'da dolu yağışı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Marmara Bölgesi için fırtına uyarısının ardından Tekirdağ ve ilçelerinde de sağanak ile dolu yağışı etkili oldu.

İl merkezinde aniden bastıran yağmura hazırlıksız yakalananlar, kapalı alanlara sığındı. Hava sıcaklığının 10 derece olduğu il merkezinde yağışın aralıklarla sürmesi bekleniyor.

Çorlu ve Şarköy ilçelerinde de yağmurla birlikte dolu yağdı. Çorlu'da bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, araçlar ilerlemekte güçlük çekti.

Yağışa hazırlıksız yakalananlar ise kapalı alanlar ve otobüs duraklarında yağmurun dinmesini bekledi.

İlginizi Çekebilir
SONRAKİ HABER