Gündem Bilim Teknoloji Spor Dünya Ekonomi Siyaset Sağlık Eğitim Kültür Sanat Magazin Yaşam Reklam Künye Gizlilik Sözleşmesi İletişim
Yazılım ve Tasarım: Bilgin Pro © 2024KRT TV Tüm Hakları Saklıdır

Instagram ne zaman açılacak?

Sosyal medya kullanıcıları, Instagram’a erişim sorunu yaşayınca "Instagram ne zaman düzelecek?" sorusunun cevabını aramaya başladı. Dünya genelinde olduğu gibi Türkiye’de de en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan Instagram, "katalog suçlar" kapsamında erişime kapatılmıştı.

Milyonlarca kullanıcıya sahip olan Instagram Türkiye’de de en fazla tercih edilen sosyal medya platformları arasında yer alıyor.

Geçtiğimiz günlerde “katalog suçlar” kapsamında kapatma kararının alındığı Instagram’a erişim engellenmişti. İlk etapta "Instagram.com" adresine erişim engeli gelmiş ardından kısa süre içerisinde mobil uygulamaya erişim de durdurulmuştu.

Sosyal medya kullanıcıları "Instagram yasağı ne zaman kalkacak?" sorusuna yanıt arıyor.

Instagram ne zaman düzelecek?

CNN Türk'ün haberine göre geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada Instagram yetkilileriyle görüşme gerçekleştirildiği ve katalog suçlar kapsamında kaldırılması talep edilen içeriklerin yetkililere iletildiği ifade edilmişti.

Instagram’ın kaldırılması talep edilen içerikleri kabul ederek kaldırması durumunda Instagram’ın Türkiye’de yeniden erişime açılması bekleniyor.

Henüz Instagram’dan süreçle ilgili resmi bir açıklama gelmezken talep edilen içeriklerin kaldırılmaması durumunda erişim engelinin devam etmesi bekleniyor.

İlginizi Çekebilir
SONRAKİ HABER