Gündem Bilim Teknoloji Spor Dünya Ekonomi Siyaset Sağlık Eğitim Kültür Sanat Magazin Yaşam Reklam Künye Gizlilik Sözleşmesi İletişim
Yazılım ve Tasarım: Bilgin Pro © 2024KRT TV Tüm Hakları Saklıdır

Hatay Valiliğinden sürücüyle tartışan polis hakkında açıklama

Hatay'da sosyal medyaya yansıyan ve büyük tepki çeken sivil polislerin, trafikte yol verme meselesi yüzünden tartıştığı vatandaşa, sonrasında 'dur' ihtarına uymamaktan ceza yazdığı anlara dair videonun 14 Mart'ta kayda alındığı, o tarihten bu yana olaya dahil olan polis hakkında başlatılan adli ve idari soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Hatay Valiliği, sivil polislerin, trafikte yol verme meselesi yüzünden tartıştığı vatandaşa, sonrasında 'dur' ihtarına uymamaktan ceza yazdığı anlara dair video ile ilgili açıklamada bulundu. Bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan videonun yeni olmadığının belirtildiği açıklamada, "Bahse konu görüntülerdeki yaşanan tartışma 14 Mart 2024'te meydana gelmiştir. İlgili görüntüler ve tartışmaya dahil olan personeller hakkında olay tarihi itibarıyla adli ve idari tahkikat başlatılmıştı. Adli ve idari tahkikat süreci hali hazırda devam etmektedir" denildi.

İlginizi Çekebilir
SONRAKİ HABER