Gündem Bilim Teknoloji Spor Dünya Ekonomi Siyaset Sağlık Eğitim Kültür Sanat Magazin Yaşam Reklam Künye Gizlilik Sözleşmesi İletişim
Yazılım ve Tasarım: Bilgin Pro © 2024KRT TV Tüm Hakları Saklıdır

Kayseri'deki eğitim uçağının düşme anı ortaya çıktı: 2 pilot şehit oldu

This browser does not support the video element.

Kayseri'de eğitim için havalanan uçağın düşmesi sonucu 2 pilotun şehit olduğu anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Kayseri 12’nci Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığı’ndan eğitim için havalanan SF-260D tipi eğitim uçağının düşmesi sonucu 2 pilotun şehit olduğu kazaya ilişkin olay yeri inceleme ekipleri çalışmalarını tamamlandı.

Jandarma ekipleri, enkazın bulunduğu bölgede geniş güvenlik önlemi aldı. Enkaz kaldırma işlemlerinin gün sonuna kadar tamamlanacağı belirtildi.

DÜŞME ANI GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI

Kayseri 12’nci Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığı’ndan eğitim için havalanan SF-260D tipi eğitim uçağının düşmesi sonucu 2 pilotun şehit olduğu anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntülerde uçağın ay çekirdeği tarlasına düştüğü görüldü.

BAKAN GÜLER'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, şehit askerler için yayımladığı başsağlığı mesajında, "Kahraman silah arkadaşlarımız, 4 Haziran 2024 tarihinde şehit olmuşlardır. Kahraman şehitlerimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet; kederli ailelerine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim" dedi.

İlginizi Çekebilir
SONRAKİ HABER