Gündem Bilim Teknoloji Spor Dünya Ekonomi Siyaset Sağlık Eğitim Kültür Sanat Magazin Yaşam Reklam Künye Gizlilik Sözleşmesi İletişim
Yazılım ve Tasarım: Bilgin Pro © 2024KRT TV Tüm Hakları Saklıdır

Dünya Hayvanları Koruma Günü'nde kan donduran vahşet... Tavuğunu yedi diye köpeği sopayla döve döve öldürdü

This browser does not support the video element.

Bugün 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü... İnsanların hayvanlara karşı sevgi ve şefkat duygularını uyandırarak, onların korunmasını sağlamak amacıyla tüm dünyada kutlanan bu günde Bursa'dan gelen bir haber kan dondurdu. İnegöl'de bir kişi, sokak köpeğini sopayla defalarca vurarak öldürdü. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde henüz kimliği öğrenilemeyen kişi, sokak köpeğini sopayla defalarca vurarak öldürdü. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, 30 Eylül’de İnegöl'ün kırsal İsaören Mahallesi'nde meydana geldi. Henüz kimliği öğrenilemeyen kişi, iddiaya göre tavuğunu yiyen sokak köpeğini, sopayla defalarca vurarak öldürdü. O anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Jandarma ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı.

BUGÜN 4 EKİM DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ

4 Ekim, 1931 yılından bu yana tüm dünyada Hayvanları Koruma Günü olarak kutlanıyor. Böyle bir günün kabul edilmesinin amacı, aynı dünyayı paylaştığımız dostlarımızın yaşam ve çevre haklarına saygı duymak, insanlara aynı dünya ve çevreyi başka canlılarla da paylaştığımızı hatırlatmak ve bu ekolojik dengede onların da var olduğunun farkına varılmasını sağlamak...

İlginizi Çekebilir
SONRAKİ HABER