Gündem Bilim Teknoloji Spor Dünya Ekonomi Siyaset Sağlık Eğitim Kültür Sanat Magazin Yaşam Reklam Künye Gizlilik Sözleşmesi İletişim
Yazılım ve Tasarım: Bilgin Pro © 2024KRT TV Tüm Hakları Saklıdır

Çarşıya diye evden çıktı, cesedi ormanda gömülü bulundu... Şüpheli, eski mahalleden komşularıymış

Uşak'ın Eşme ilçesindeki ormanlık alanda 21 yaşında olduğu öğrenilen Pelin Karaca'nın cansız bedeni bulundu. Olayla ilgili yapılan geniş çaplı soruşturma kapsamında, Karaca'nın 17 Eylül'de Manisa'daki evinden çıktığını ve bir daha geri dönmediği, bunun üzerine Karaca'nın bulunması için ailesinin kayıp ihbarı yaptığı öğrenildi.

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 17 Eylül'de çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan ve U.A. (37) tarafından öldürülüp, Uşak’ın Eşme ilçesinde ormana gömüldüğü ortaya çıkan Pelin Karaca'nın (21) annesi Nihal Dönmez Karaca, "Kızım, 'Çarşıya çıkıyorum, hemen döneceğim' dedi, gidiş o gidiş. Kızımı arıyorum, hep meşgul çalıyor veya ulaşılamıyor. Kızımın cinayete kurban gideceğini hiç düşünmedim. Polise gidip kızımı bulmaları için ihbarda bulundum. Kızımı katleden 37 yaşında ve evli. Eski mahalleden komşumuzun oğlu. Kızımı Eşme'de öldürmüş, ormanlık bir alana gömmüş" dedi.

Pelin Karaca'nın cenazesi ise Eşme Devlet Hastanesi'nin morgundan alınıp, İzmir Adli Tıp Kurumu'nun morguna gönderildi. A.U.'nun ise polisteki sorgusunun sürdüğü bildirildi.

İlginizi Çekebilir
SONRAKİ HABER