Gündem Bilim Teknoloji Spor Dünya Ekonomi Siyaset Sağlık Eğitim Kültür Sanat Magazin Yaşam Reklam Künye Gizlilik Sözleşmesi İletişim
Yazılım ve Tasarım: Bilgin Pro © 2024KRT TV Tüm Hakları Saklıdır

Bodrum Belediye'sine çattı: Cemil İpekçi'nin pansiyonunu kanalizasyon bastı!

Modacı Cemil İpekçi Bodrum'daki pansiyonunun kanalizasyonun tıkalı olması nedeniyle pislik içinde kaldığını söyledi. İpekçi, "İki müşterim vardı onlar da kaçtı" sözleriyle isyan etti.

Bodrum'da pansiyonu bulunan modacı Cemil İpekçi, yaşadığı zor anları takipçileriyle paylaşarak dert yandı.

Kanalizasyonun tıkalı olması nedeniyle pansiyonunun pislik içinde kaldığını söyleyen İpekçi, belediyeyi aradığını fakat çözüm bulunamadığını söyledi.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Cemil İPEKÇİ (@cemilipekciofficial)'in paylaştığı bir gönderi

"Bir de 'geldik' diye yalan söylüyorlar"

Pansiyonunda video çekerek Instagram hesabından yayınlayan modacı şu ifadeleri kullandı:

"Bodrum'daki 4 odalı pansiyonumdan size sesleniyorum. Perşembeden beri kanalizasyonlar tıkalı. Onun için de pansiyonu kakalar ve çişler bastı. Zaten 2 müşterim vardı onlar da kaçtı. Sonra Bodrum'da işsizlik diyorlar.

Pahalılığı bir kenara bıraktım. Bu çöpe bu pisliğe... Artık evleri, pansiyonları bile kanalizasyonlar basıyorsa kim gelir? Bunun için de MUSKİ (Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi) ve belediyeyi göreve davet ediyorum. Bu artık Bodrum'un sonunu getiriyorlar farkında değiller.

Bir de yalan söylüyorlar 'geldik' diye. Gelmediler ve hâlâ bu haldeyiz. Acil bir halde Bodrum'un temizliği için harekete geçsinler"

İlginizi Çekebilir
SONRAKİ HABER