Gündem Bilim Teknoloji Spor Dünya Ekonomi Siyaset Sağlık Eğitim Kültür Sanat Magazin Yaşam Reklam Künye Gizlilik Sözleşmesi İletişim
Yazılım ve Tasarım: Bilgin Pro © 2024KRT TV Tüm Hakları Saklıdır

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Akın: “Manyas’ın değerlerini ortaya çıkaracağız”

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşlarla yakın diyalog kurmak amacıyla hayata geçirilen Halk Günü Buluşmaları’nın yeni durağı Manyas oldu. Buluşmada talepleri dinleyerek, tek tek not alan Başkan Ahmet Akın, “Manyas’ın değerlerini ortaya çıkaracağız” dedi.

Halkın taleplerini ilk ağızdan dinlemek ve vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik hizmet üretmek amacıyla çalışmalarını sürdüren Başkan Akın, Halk Günü Buluşmaları kapsamında Manyas’ta vatandaşlarla bir araya geldi. Programda Manyaslılar, ilçeleri için taleplerini Akın’a iletti.

Manyas Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen ve CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı’nın da katıldığı buluşmada konuşan Akın, şunları söyledi:

“Manyas’ın değerlerini hep birlikte ortaya çıkaracağız. Biz, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak 20 ilçemiz için verebileceğimiz tüm desteği vereceğiz. Önce planlayarak sürdürülebilir çözümler üreteceğiz. Manyas’ta festival ile ilgili bir çalışmamız var. Buradaki kültür ve sanat etkinliklerini fazlalaştıracağız. İlçemizin turizm potansiyelini de öne çıkaracağız. İlçemizin potansiyeli çok yüksek ama ne yazık ki memleketimizde tersine göç mevcut. Neden göç veriyor? İşte burada aslında termal imkanlarımız var. Onun yanında doğal güzelliklerimiz var. Manyas inanılmaz güzel bir coğrafya. Bununla ilgili bazı projelerimiz var. Önemli olan şu; buraya gelmek isteyen yatırımcıya engel değil, onun desteklenmesi lazım. İkincisi çok önemli bir nokta var, o da süt. Manyas peynirimiz var. Bununla ilgili de bu bölgede turizmi ve tarımı geliştirmek ve sektör temsilcilerini çekmek için çalışmalar yapıyoruz.”

İlginizi Çekebilir
SONRAKİ HABER