Gündem Bilim Teknoloji Spor Dünya Ekonomi Siyaset Sağlık Eğitim Kültür Sanat Magazin Yaşam Reklam Künye Gizlilik Sözleşmesi İletişim
Yazılım ve Tasarım: Bilgin Pro © 2024KRT TV Tüm Hakları Saklıdır

Arnavutköy'de sokak ortasında vahşet! Boşanma aşamasındaki eşini silahla katletti

Arnavutköy'de bir kişi boşanma aşamasındaki eşini sokakta silahla vurarak öldürdü.

Serpil G. (35) ile boşanma aşamasında olduğu eşi Harun G. (40) arasında Taşoluk Mahallesi Eslem Sokak'ta tartışma çıktı. Tartışma sırasında Harun G, eşi Serpil G'yi silahla vurdu.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, eşinin başında silahla beklediğini gördükleri Harun G'ye megafon aracılığıyla silahını yere bırakarak teslim olması çağrısında bulundu.

Şüpheli tutuklandı

Bir süre sonra silahını bırakarak yere yatan şüpheli olaydan sonra gözaltına alındı. Harun G. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Harun G., sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sağlık ekiplerince yapılan incelemede Serpil G'nin hayatını kaybettiği belirlendi.

Emniyet müdürlüğüne götürülen şüpheli Harun G'nin ifadesinde, eşiyle 2 senedir boşanma aşamasında olduklarını, dün çocuklarından birinin sünnet olduğunu, eşinin çocuklara bakmak istemediğini söylemesi üzerine aralarında çıkan tartışma sonucu eşini vurduğunu söylediği öğrenildi.

Harun G'nin eşini silahla vurduğu anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasınca kaydedildi.

"Kendi kafasına sıkamadı, keşke kendine de sıksaydı"

Görgü tanığı Orhan Güngör, "Bir ses geldi, baktım kadına iki el ateş etti. Kadın yere düştükten sonra mermiyi namluya bir daha verdi. Kafasına bir daha sıktı. Kendi kafasına silahı dayadı ama o kadar cesaretli olduğunu zannetmiyorum. Kendi kafasına sıkamadı, keşke kendine de sıksaydı. Olan bir insana oldu, yavrularına oldu. Allah insanlara akıl fikir versin" dedi.

"Vatandaşlar linç etmek istedi"

Çevre sakini Feyzullah Katmerlikaya, "Elinde silah olan kişi kimseyi yanına yaklaştırmıyordu. Tam o sırada orada insanlar da bekliyordu, polisler geldi. Kimseyi yanına yaklaştırmadığı için ambulans giremedi. Ekipler geldi, adamı gözaltına aldılar. Çevredeki vatandaşlar linç girişiminde bulunmak istedi. Polisler şüpheliyi vatandaşların elinden zor kurtardı" ifadelerine yer verdi.

"4 çocukları var"

Komşu Esra Kavaklı, "En üst katta yaşıyorlarmış kendileri. 4 çocukları var. Kadın ayrılmış herhalde kocasından, ayrıldıkları için olay da burada gerçekleşiyor. Merdivenlerden iniyorlar, adamda silah var. Çünkü başına 4 el ateş ettiği söyleniyor olay da tam olarak bu sokakta oluyor" diye konuştu.

"Kadın yalvarıyordu kocasına"

Aynı sokakta yaşayan Aynur Kavaklı ise, "Kadın yalvarıyordu kocasına, 'Çocuklara ne olacak? Yapma, etme' diye. Kadını geri iterek sokağın başına kadar götürdü. Orada bir el havaya ateş etti 3 elde kadına sıktı. Çocuklar 'baba, baba' diye bağırıyordu, anne diye bağırmıyorlardı. Burada 2 tane adam gibi adam olsaydı o kadın bugün ölmezdi" ifadelerine yer verdi.

İlginizi Çekebilir
SONRAKİ HABER