Gündem Bilim Teknoloji Spor Dünya Ekonomi Siyaset Sağlık Eğitim Kültür Sanat Magazin Yaşam Reklam Künye Gizlilik Sözleşmesi İletişim
Yazılım ve Tasarım: Bilgin Pro © 2024KRT TV Tüm Hakları Saklıdır

Aksaray'da bir kişi, kalmak istediği otelde yer olmayınca otel çalışanını bıçakladı

This browser does not support the video element.

Eski tribün lideri Ahmet Kaya, çalıştığı otelde S.K. adlı şahıs tarafından bıçaklandı. Yapılan kapsamlı arama çalışmaları sonucunda S.K. yakalanarak, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Aksaray Taşpazar Mahallesi Şehit Halil Uğurlu Sokak’ta bir otele gelen S.K. (30), otelde kalmak için yer istedi. Otel çalışanı eski tribün lideri Ahmet Kaya, otelde yer olmadığını söyledi ve S.K. ise bu yanıt üzerine otelden ayrıldı. Daha sonra yeniden otele gelen S.K, Ahmet Kaya’yı bıçaklayarak otelden ayrıldı.

Detaylı inceleme sonucunda yakalandı

Ağır yaralanan 4 çocuk babası Ahmet Kaya ise Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri ise saldırganın yakalanması için titizlikle çalışmalara başladı. Bölgedeki güvenlik kameraları detaylı şekilde incelenirken, saldırgan kaçtığı adres tespit edilerek başarılı bir operasyonla yakalandı.

İfadesi alınmak üzere karakola götürülen S.K., tamamlanan işlemlerin ardından adliyeye sevk edilerek, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İlginizi Çekebilir
SONRAKİ HABER