Gündem Bilim Teknoloji Spor Dünya Ekonomi Siyaset Sağlık Eğitim Kültür Sanat Magazin Yaşam Reklam Künye Gizlilik Sözleşmesi İletişim
Yazılım ve Tasarım: Bilgin Pro © 2024KRT TV Tüm Hakları Saklıdır

AK Parti MYK bugün Erdoğan başkanlığında toplanıyor: Masada neler var?

AK Parti'nin Merkez Yürütme Kurulu (MYK), bugün Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. MYK’de öncelikli gündem konusu ekonomi olurken, partinin bu ay başlattığı başlattığı “Türkiye Buluşmaları” programının ilk etabından raporlar da değerlendirilecek.

Türkiye gazetesinden Emrah Özcan’ın aktardığına göre; AK Parti bu ay itibarıyla başlattığı “Türkiye Buluşmaları” programının ilk etabını tamamladı.

Parti teşkilatının; esnafın, STK’lerin, çiftçilerin, işçilerin ve emeklilerin talep, sıkıntı ve izlenimlerini dinlediği belirtilen programa ilişkin sahadan gelen ilk raporlar, toplantıda Erdoğan’a sunulacak.

Rapor sonuçlarına göre atılacak adımların yol haritası belirlenecek. Ekonomiye ilişkin gelişmeleri yurttaşa yansıtmak için yapılması gerekenler ele alınacak. Ayrıca, hayat pahalılığı konusu da toplantıda gündeme gelecek.

Yeni anayasa çalışmaları başta olmak üzere yeni yasama döneminde Meclis’te ele alınacak birçok konu da toplantıda görüşülecek.

Seçmenin muhalefete bakış açışı, muhalefetin sorunları çözme kabiliyeti ve vatandaşın kimi ‘umut’ olarak gördüğü konuşulacak.

İlginizi Çekebilir
SONRAKİ HABER